Καμμένος: Να καταγγελθούν άμεσα τα μνημόνια

Τη σημασία του ελληνικού ορυκτού πλούτου για την οικονομία της χώρας υπερθεμάτισε με σημερινές δηλώσεις του ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ζητώντας την άμεση καταγγελία των μνημονίων.

“Την ώρα που η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη φέρνει το φορολογικό νομοσχέδιο που δολοφονεί τη μεσαία τάξη, που καθιστά τα παιδιά τεκμήρια, που φέρνει τους Έλληνες στην απόγνωση, η Deutsche Bank, σαν έτοιμη από καιρό, δημοσιεύει έρευνα η οποία αποδεικνύει ότι νότια της Κρήτης τα κοιτάσματα του ορυκτού πλούτου είναι 430 δισ. ευρώ”, τόνισε ο κ. Καμμένος, υποστηρίζοντας ότι “πρέπει άμεσα να καταγγελθούν τα μνημόνια, να μην παραδοθεί ο ορυκτός πλούτος και να προχωρήσουμε στην εθνική αντιπρόταση”.

Ζήτησε ακόμα η Ελλάδα να καταγγείλει το “επονείδιστο και επαχθές χρέος”, να πληρώσει αυτά που πραγματικά οφείλει και “να προχωρήσουμε οι Έλληνες σε μία εθνικά κυρίαρχη και πλούσια χώρα”, ενώ υπογράμμισε: “Όσοι συνεχίζουν να κάνουν τους υπαλλήλους της τρόικας είναι υπεύθυνοι απέναντι στον ελληνικό λαό και στην ιστορία”.