Ζωή Κωνσταντοπούλου: Πάθατε κάτι; Θα ελέγξω τι σας δίνουνε στο κυλικείο!

Ένα νέο επεισόδιο με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και βουλευτές της αντιπολίτευσης έλαβε χώρα στη Βουλή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αντώνης Σαμαράς κατήγγειλε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν εκλήθη στην Επιτροπή, ενώ το ίδιο ισχυρίστηκε με ανακοίνωσή του και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Η κ. Κωνσταντοπούλου εξέφρασε την απορία της, υποστηρίζοντας ότι κλήθηκε όλο το Προεδρείο της Βουλής και αντέκρουσε τις κατηγορίες, αναφέροντας ότι δεν μπορεί το Ποτάμι να κάνει τέτοιες καταγγελίες από τη στιγμή που εκλήθη ο Σ. Λυκούδης και δεν πήγε.

Ο ΣΤ' Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του Ποταμιού ζήτησε τον λόγο και διευκρίνισε ότι εκείνος δέχτηκε τηλεφώνημα από το γραφείο της κ. Κωνσταντοπούλου για να παρευρεθεί με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της Βουλής και όχι ως στελέχους του Ποταμιού, υπονοώντας ότι θα έπρεπε να κληθεί ξεχωριστά το κόμμα από τον ίδιο.

Η συνομιλία αυτή έγινε δεκτή με αγανάκτηση από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Κεγκέρογλου, ο οποίος κάλεσε την Ζ. Κωνσταντοπούλου να ομολογήσει ότι τελικά μόνο το ΠΑΣΟΚ δεν κάλεσε. Τότε η Πρόεδρος της Βουλής απάντησε:

"Θα εξετάσω και τι διανέμεται στο κυλικείο αυτές τις ώρες αν συνεχίσετε" υπονοώντας πως οι βουλευτές είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.