“Πόλεμος” ΣΥΡΙΖΑ-Κεδίκογλου για τις δηλώσεις Αλαβάνου

"Τη μαύρη κωμωδία "επιστροφή στη δραχμή" ανεβάζει σήμερα στο θέατρο του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Αλέξης Τσίπρας, παραχωρώντας, όμως, αυτή τη φορά την καρέκλα του σκηνοθέτη στο μέντορά του Αλέκο Αλαβάνο και με βοηθό παραγωγής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή δηλώσεις του Α. Αλαβάνου στον ΣΚΑΙ περί επιστροφής στη δραχμή και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνη στην εφημερίδα "Παραπολιτικά".

"Το μόνο θέατρο που θα δεχτεί να ανεβάσει ένα τέτοιο "έργο" είναι αυτό του παραλόγου", πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Άμεση ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, που σε ειρωνικό τόνο "προσκαλεί" τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να στείλει τις απόψεις του για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ στην εφημερίδα Αυγή.

"Οι απόψεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Ωστόσο, με λύπη πρέπει να ενημερώσουμε τον κ. Κεδίκογλου ότι η ημερομηνία εγγραφής νέων μελών για τη συμμετοχή στη συνδιάσκεψη έχει λήξει. Μπορεί, όμως, να στείλει τις προσεχείς ημέρες την παρέμβασή του στον εσωκομματικό διάλογο στην εφημερίδα Η Αυγή", αναφέρει η ανακοίνωση.