Και επίσημα στον Άρειο Πάγο το κόμμα Παπανδρέου

Κατατέθηκε στον Άρειο Πάγιο η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος του Γεωργίου Παπανδρέου με την ονομασία «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών» και έμβλημα ένα ρόδο σε κόκκινο φόντο.

Την ιδρυτική διακήρυξη υπογράφουν 252 άτομα μεταξύ των οποίων οι Φίλιππος Σαχινίδης, Μαριλένα Κοππά, Μιχάλης Καρχιμάκης και Νίκος Παπανδρέου. Κατατέθηκε στον Άρειο Πάγιο η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος του Γεωργίου Παπανδρέου με την ονομασία «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών» και έμβλημα ένα ρόδο σε κόκκινο φόντο.

Το απόγευμα η ιδρυτική εκδήλωση

Με τις σαφείς σημειολογικές αναφορές στην 3η του Σεπτέμβρη, ο Γιώργος Παπανδρέου με δήλωσή του καλεί τους πολίτες σήμερα στις 17:30 στο Μουσείο Μπενάκη, να παραστούν στην ιδρυτική εκδήλωση του νέου κόμματός του.

Ο κ. Παπανδρέου σημειώνει ότι «ήρθε η ώρα για το επόμενο μεγάλο βήμα των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου» και προσθέτει πως «ήρθε η ώρα να οικοδομήσουμε, όλοι μαζί, το νέο πολιτικό σπίτι που θα στεγάσει τις προοδευτικές μας αξίες». Συμπληρώνει, δε, πως «από αύριο, συμμετέχουμε στην αφετηρία ενός Κινήματος, που μπορεί και πρέπει να ανταποκρίνεται ουσιαστικά στα μεγάλα διακυβεύματα που αφορούν τη χώρα και τον Ελληνικό λαό».