Διαψεύδει το ΠΑΣΟΚ τον… ζουμερό διάλογο Βενιζέλου-Τσίπρα

“Δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα” ο διάλογος που αποδίδει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα “Τα Νέα” στους Ευάγγελο Βενιζέλο και Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

Ο εν λόγω “διάλογος” φέρεται να εκτυλίχθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση των δύο πολιτικών αρχηγών στο υπουργείο Εξωτερικών.

“Μα τι σε έχει πιάσει και θέλεις ντε και καλά να βουτηχτείς στα σκατά; Τι βιάζεσαι; Περίμενε. Έτσι κι αλλιώς, θα γίνεις κάποια στιγμή”, φέρεται να είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

“Γιατί πρέπει απαραίτητα να βουτηχτώ στα σκατά; Θα τα καταφέρουμε έτσι, που να μην χρειαστεί να γίνει τίποτε από όλα αυτά”, απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας, και μετά ο Ευάγγελος Βενιζέλος του απάντησε: “Αγόρι μου δεν έχεις καταλάβει. Θα σε γ...σουν με το που αναλάβεις...”.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, ο διάλογος αυτός δε συνέβη ποτέ, αφού αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα θέματα εξωτερικής πολιτικής.

“Οι θέσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τη γενική πολιτική κατάσταση της χώρας και την στρατηγική των κομμάτων είναι πολύ γνωστές και διατυπώνονται με τον ίδιο τρόπο δημόσια και κατ' ιδίαν”, σημειώνεται εξάλλου στην ίδια ανακοίνωση.