Μηλιός: Ματαιοπονούν νομίζοντας ότι θα συνυπογράψουμε με την τρόικα

Γράφει ο Βαγγέλης Τριάντης

Τέλος στα όποια σενάρια συναίνεσης με την κυβέρνηση και την τρόικα δίνει ο υπεύθυνος οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός, μιλώντας στο news.gr.

Όπως είχε αποκαλύψει το news.gr, το τελευταίο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση επιχειρεί να εγκλωβίσει την αξιωματική αντιπολίτευση και να τοποθετήσει το ΣΥΡΙΖΑ στο κάδρο των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

Ο κ. Μηλιός ξεκαθαρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να συναινέσει στις απαιτήσεις της τρόικας. "Ματαιοπονούν όσοι νομίζουν ότι θα συνυπογράψουμε με την τρόικα. Δεν υπάρχει κανέναν περιθώριο συνεννόησης. Το πρόγραμμα το δικό μας, το οποίο παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη, είναι τελείως διαφορετικό με αυτό της κυβέρνησης", τονίζει με νόημα ο κ. Μηλιός.

Ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει επίσης, ότι η κατάσταση είναι οριακή στην κοινωνία και κάνει λόγο για αλλαγή πολιτικής.

"Η κατάσταση στην ελληνική κοινωνία είναι οριακή. Ο κόσμος, η κοινωνία αντιλαμβάνεται ότι το Μνημονιακό πρόγραμμα, δεν βγαίνει", επισημαίνει.