Κόντρα Κεδίκογλου-ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη Τσίπρα σε ξένη εφημερίδα

Αιχμηρή απάντηση έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου σε συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα που δημοσιεύεται σήμερα στην αυστριακή εφημερίδα Wiener Zeitung και κάνει αναφορές μεταξύ άλλων στην κυβέρνηση και το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων.

“Το να θεωρεί ο κ. Τσίπρας την Ελλάδα αφρικανική χώρα και να προτρέπει τους ξένους να μην επενδύσουν είναι ντροπή. Ευτυχώς που οι Έλληνες παρακολουθούν και καταλαβαίνουν”, ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου σε δήλωσή του.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρόκειται για νέα συνέντευξη του προέδρου του κόμματος, αλλά για αναδημοσίευση της πρόσφατης συνέντευξης που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit. “Ενημερώνουμε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι σχολιάζει για δεύτερη φορά την ίδια συνέντευξη, καθώς η αυστριακή εφημερίδα κάνει αναδημοσίευση από παλαιότερη συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα DIE ZEIT. Θα του συστήναμε να είναι πιο προσεκτικός αναγνώστης και να μην είναι τόσο ανυπόμονος να απαντήσει. Άλλωστε, υπάρχει σημερινή συνέντευξη στο CNN του Προέδρου της Κ.Ο. Του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξη Τσίπρα, την οποία αν θέλει μπορεί να σχολιάσει”, απαντά σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.