Γεωργιάδης: Ανύπαρκτη η θέση που διόρισα το Δαραβίγκα

Να δώσει απαντήσεις στο σάλο που δημιουργήθηκε με το διορισμό Δαραβίγκα στο ΔΣ του ΟΚΑΝΑ, επιχείρησε ο πρώην υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στο MEGA έκανε λόγο για ένα ανύπαρκτο θέμα και είπε ότι η θέση που τοποθέτησε τον κ. Δαραβίγκα είναι... ανύπαρκτη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και όσον αφορά το θόρυβο που προκλήθηκε με την τοποθέτηση του Γιάννη Δαραβίγκα στον ΟΚΑΝΑ, εξήγησε ότι τον τοποθέτησε «αναπληρωτή πρόεδρο θέση καθαρά τυπική χωρίς μισθό, χωρίς δικαίωμα ψήφου χωρίς γραφείο».

«Ξενίζει η τηλεοπτική του εικόνα... Δεκτό. Όμως έχετε την καλοσύνη να διαβάσετε το βιογραφικό του; Δεν μπήκε ως ο πανελίστας του Χίου αλλά ex officio, έχει 30 χρόνια δράση στο αντικείμενο, ήταν πρόεδρος του αγώνα κατά των ναρκωτικών».

Πάντως, ερωτήθηκε και για τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου αλλά και για την αρχική άρνηση του για τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.

"Όταν σε καλεί ο πρωθυπουργός της χώρας και σου ζητάει με ένταση να αναλάβεις μία θέση, το κάνεις. Δεν έχεις δικαίωμα για την όποια προσωπική πικρία να μείνεις έξω από τη μάχη" είπε.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ υποστήριξε ότι την ημέρα του ανασχηματισμού αρνήθηκε την πρόταση λόγω της συναισθηματικής φόρτισης αλλά θεώρησε ότι δεν έχει το ηθικό δικαίωμα να πει όχι στον πρωθυπουργό.