Καμμένος: Το ΠΑΣΟΚ δε θα ξαναμπεί στη Βουλή

Επίθεση του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος μιλώντας στον ΑΝΤ1, εξέφρασε την εκτίμηση ότι "το ΠΑΣΟΚ δεν θα ξαναμπεί στη Βουλή", ενώ έκανε λόγο για ακροδεξιά στοιχεία μέσα στη ΝΔ.

"Η ΝΔ έχει συρρικνωθεί, γιατί δεν είναι ΝΔ. Τα στελέχη τα οποία έχει στην πρώτη γραμμή ο κ. Σαμαράς δεν θα μπορούσαν να περάσουν την πόρτα ούτε του Καραμανλή, ούτε του Μητσοτάκη. Μιλάμε για τον πρώην αρχηγό της ΕΠΕΝ, για ανθρώπους που διαφήμιζαν βιβλία σε σχέση με την αμφισβήτηση του ολοκαυτώματος. Μιλάμε για ακροδεξιά στοιχεία τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την ιδεολογία της ΝΔ" επισήμανε ο Πάνος Καμμένος.

Κληθείς να σχολιάσει τη στάση βουλευτών του στο ζήτημα της άρσης ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο Π.Καμμένος υπεραμύνθηκε των αποφάσεων βουλευτών των ΑΝΕΛ, λέγοντας ότι υπερψηφίστηκαν οι άρσεις ασυλίας για εκείνους που υπάρχουν στοιχεία, ενώ δεν υπερψηφίστηκαν οι περιπτώσεις που επιχειρείται να μπουν όλοι στο ίδιο κουβά, ενώ δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα στοιχεία.