Σκανδαλάκης σε Δένδια: Η Καλλιθέα θέλει περισσότερη αστυνόμευση

Στο πλαίσιο των θεσμικών επαφών που πραγματοποιεί ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας, καθηγητής Ιατρικής Τάκης Σκανδαλάκης, επισκέφθηκε τη Δευτέρα τον υπουργό Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια.

Ο κ. Σκανδαλάκης κατέθεσε στον υπουργό τις προτάσεις του συνδυασμού του “Ενωμένοι για την Καλλιθέα”, ώστε οι Καλλιθεάτες να μπορούν να περπατούν στο δρόμο και να κοιμούνται με ασφάλεια. Μεταξύ άλλων, τέθηκε το ζήτημα της αύξησης του προσωπικού του Αστυνομικού Τμήματος της Καλλιθέας και η περαιτέρω ενίσχυσή των υλικοτεχνικών υποδομών του. Συμφωνήθηκε και από τις δυο πλευρές ότι η Καλλιθέα, λόγω της πολυπληθυσμικότητας που παρουσιάζει και της ρυμοτομικής δόμησής της, χρήζει περαιτέρω ενίσχυση της ταχείας αστυνόμευσης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος δεσμεύθηκε ότι η νέα δημοτική αρχή θα βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές της πόλης, ενώ στο πλαίσιο της ενίσχυσης του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών, έχει σχεδιάσει δυναμικές παρεμβάσεις για την αποτροπή της εγκληματικότητας, όπως είναι η ενίσχυση του φωτισμού και ο “αστυνομικός της γειτονιάς”.

Τέλος, ο κ. Σκανδαλάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις Τζιτζιφιές, θέτοντας στον κ. Δένδια το ζήτημα της επανασύστασης του αστυνομικού τμήματος που υπήρχε.