Κεγκέρογλου: Βουλευτής της ΧΑ προμηθευτής των Γιατρών του Κόσμου

Για εγκληματική οργάνωση που λειτουργεί παράλληλα και ως "μπίζνα" έκανε λόγο ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου στην Βουλή, προχωρώντας παράλληλα σε καταγγελία για βουλευτή της ΧΑ.

Ο υφυπουργός Εργασίας τόνισε ότι βουλευτής της ΧΑ είναι προμηθευτής των Γιατρών του Κόσμου και παράλληλα ο ίδιος βουλευτής-επιχειρηματίας επιτίθεται στην μη κυβερνητική οργάνωση. 

Όπως είπε στη Βουλή: "Η επιχείρηση Χρυσή Αυγή εμπαίζει ακόμη και αυτούς που την πιστεύουν. Την ίδια ώρα που δίνεται εντολή για επίθεση στα γραφεία των Γιατρών του Κόσμου, Βουλευτής της Χρυσής Αυγής που είναι επιχειρηματίας είναι και προμηθευτής των Γιατρών του Κόσμου".

Ο υπουργός κατέθεσε δυο τιμολόγια του συγκεκριμένου βουλευτή - επιχειρηματία προς τους Γιατρούς του Κόσμου τα οποία όπως δήλωσε ο υφυπουργός Εργασίας έχουν σταλεί ήδη στο ΣΔΟΕ και διαβιβάστηκαν και στον εισαγγελέα. Πρόκειται για τον Ηλία Παναγιώταρο όπως δείχνουν τα έγγραφα που κατέθεσε ο κ. Κεγκέρολγου. Τα στοιχεία πήγαν στο ΣΔΟΕ καθώς κατά το υπουργείο τα προϊόντα που είναι αφρόλουτρα, σαμπουάν, οδοντόκρεμες και μαντηλάκια δεν συνάδουν με την εταιρεία Παναγιώταρου.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη μέλη της Χρυσής Αυγής επιχείρησαν να παρεμποδίσουν την προσπάθεια των Γιατρών του Κόσμου να παράσχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε μετανάστες, αλλά και σε Έλληνες ασθενείς, στο Πέραμα.