Μιχαλολιάκος: Δεν αλλάζει τα δεδομένα η υποψηφιότητα Μώραλη

“Δεν αλλάζει τα δεδομένα” η υποψηφιότητα Μώραλη για το δήμο Πειραιά, εκτίμησε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM ο νυν δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός “δεν τεμαχίζεται” πολιτικά, καθώς “ο αριστερός Πειραιώτης είναι Ολυμπιακός και ψηφίζει ΚΚΕ και ο δεξιός ΝΔ”.

“Εδώ και 40 μέρες αυτό κατασκευάζεται και έγιναν πολλές δημοσκοπήσεις, με τον κ. Μώραλη μέσα, ο οποίος έχει και πολιτικό παρελθόν. Είχε εκτεθεί ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και δεν είχε εκλεγεί”, επεσήμανε ο κ. Μιχαλολιάκος, και συνέχισε: “Καλότυχος να είναι τώρα… Ξέρω τον Πειραιά. Ξέρω ότι δημοκρατία σημαίνει πολλοί υποψήφιοι και ότι καθένας έχει δικαίωμα στο όνειρο να γίνει δήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος. Είναι πολύ καλό αυτό, μέσα σε μια γενικότερη απαξίωση, σημαντικοί άνθρωποι να έχουν τέτοια φιλοδοξία”.

“Δεν προτίθεμαι να κάνω κόντρα με κανέναν, διότι θέλει δύο. Δεν φτάνει ένας. Για μένα, δεν υπάρχει αντίπαλος. Ούτε υποψήφιος δήμαρχος ούτε βουλευτής, κανείς. Θα ασχολούμαι ό,τι και αν κάνουν με τα προβλήματα της πόλης”, υπογράμμισε ο δήμαρχος Πειραιά, και αναφερόμενος στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, σχολίασε: “Ο ιδιοκτήτης μετοχών δε συνεπάγεται ιδιοκτήτης ψυχών και ανθρώπων. Και πρέπει να σας πω ότι τα πάει πολύ καλά ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ. Να φέρει και το ευρωπαϊκό, διότι το θέλουμε. Ας πάρουμε, βέβαια, το κύπελλο πρώτα – το πρωτάθλημα το πήραμε… Στον τομέα αυτό, πιστεύω ότι ο κ. Μαρινάκης κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι δικαίωμά του να ασχοληθεί με την πολιτική, όμως, και εξάλλου ο μακαρίτης ο πατέρας του είχε ασχοληθεί”.