Βουλευτής ΠΑΣΟΚ: “Νέα κυβέρνηση με πιο προοδευτικό πρόσημο”

Να διευρυνθεί η κοινοβουλευτική πλειοψηφία μέσω μίας νέας προγραμματικής συμφωνίας, προκειμένου να δημιουργηθεί μια νέα κυβέρνηση με πιο προοδευτικό πρόσημο, πρότεινε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τριαντάφυλλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “Βήμα FM”.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μίλησε για “ένα νέο κάλεσμα” με κυβερνητική πρωτοβουλία, στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν η Δημοκρατική Αριστερά και βουλευτές που συμμετέχουν στην “Ελιά”.

“Υπάρχουν δηλαδή δυνάμεις μέσα στο κοινοβούλιο με τις οποίες μπορούμε να φτιάξουμε μια μεγαλύτερη κοινοβουλευτική πλειοψηφία με πιο προοδευτικό κέντρο βάρους στην κυβέρνηση και στη Βουλή, προχωρώντας την ατζέντα που έχει βάλει η χώρα”, σημείωσε.

Ο κ. Τριαντάφυλλος διευκρίνισε ότι το κάλεσμα αυτό δεν προϋποθέτει την αλλαγή πρωθυπουργού, ενώ για τη στάση του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε: “Δεν υπάρχει περίπτωση το ΠΑΣΟΚ, η Κοινοβουλευτική του Ομάδα, οι βουλευτές του να επιτρέψουν στον υπόκοσμο της Χρυσής Αυγής να αποτελέσουν τους ρυθμιστές οποιασδήποτε κατάστασης. Στο χάος δε θα βρεθεί ο ελληνικός λαός εξαιτίας της Χρυσής Αυγής, δε θα το επιτρέψουμε εμείς, και σ’ αυτό το κομμάτι πρέπει να μας έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη”.