Τατούλης για Βουδούρη: Εγώ δεν συμμετείχα σε καμία ΜΚΟ

"Όσο ήταν στην Πελοπόννησο έζησε ως λάθρα βιώσας", σχολιάζει ο περιφερειάρχης

Φουντώνει η μάχη της διεκδίκησης της περιφέρειας Πελοποννήσου, καθώς σκληρή επίθεση κατά του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, Οδυσσέα Βουδούρη, εξαπέλυσε ο νυν περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης σε σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο περιφερειάρχης κάλεσε τον κ. Βουδούρη να μην κάνει “κωλοτούμπες”, ενώ τον χαρακτήρισε “αλεξιπτωτιστή” στην Πελοπόννησο και υπογράμμισε πως “όσο ήταν στην Πελοπόννησο έζησε ως λάθρα βιώσας”, σχολιάζοντας με νόημα ότι “εγώ δεν συμμετείχα σε καμία ΜΚΟ”.

Επιπλέον, για το θέμα των σκουπιδιών, σημείωσε ότι τιμά τον πρώην περιφερειακό σύμβουλο και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Πετράκο και τον Νίκο Πατσαρίνο, επικεφαλής της “Αγωνιστικής Συνεργασίας” στο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου, διότι μπορεί να είχαν αντιπαρατεθεί σκληρά στο περιφερειακό συμβούλιο, είχαν όμως, όπως σημείωσε, σταθερή κι αταλάντευτη άποψη και δεν άλλαζαν γνώμη, κάτι για το οποίο κατηγόρησε τον κ. Βουδούρη.

Ο Πέτρος Τατούλης υπογράμμισε ότι στην πολιτική του διαδρομή έχει δεχτεί ελέγχους και δεν του βρήκαν ποτέ ψεγάδι, υπογραμμίζοντας πως “Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται“, ενώ από τα πυρά του δε γλίτωσε ούτε ο επίσης υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μανώλης, για τον οποίο σχολίασε ότι είναι “γνωστός από παλιά” και πρόσθεσε πως ηθική δεν είναι να κάνεις τα πάντα για τον πλουτισμό, ούτε να παίρνεις υπερωρίες κι επιδοτήσεις ως συνδικαλιστής.