Σαμαράς σε Νικήτα: Περίμενε δέκα μέρες για το δήμο

Σε θρίλερ εξελίσσεται το χρίσμα, που αναμένεται να δώσει ο Αντώνης Σαμαράς στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος δεν έχει κρύψει την πρόθεσή του να κατέβει ακόμα και ως αντάρτης για τη διεκδίκηση του τίτλου του πρώτου πολίτη της πρωτεύουσας, δήλωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ πως την περασμένη Τρίτη συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, και εκεί του έθεσε το θέμα της υποψηφιότητάς του για το δήμο Αθηναίων.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, στη συνάντηση “βγάλαμε τα σώψυχά μας”, και ο πρωθυπουργός του ζήτησε για οκτώ με δέκα μέρες να μην προχωρήσει σε καμία επίσημη ανακοίνωση, δεσμευόμενος και ο ίδιος ότι δε θα ανακοινώσει καμία υποψηφιότητα, ενώ ο κ. Κακλαμάνης σημείωσε πως περιμένει εντός της εβδομάδας να έχει εκ νέου συνάντηση μαζί του.

Ο κ. Κακλαμάνης αποκάλυψε ότι μίλησε με τους Μάκη Βορίδη και Νίκο Δένδια, που ακούγονταν έντονα για το δήμο Αθηναίων, και τον διαβεβαίωσαν πως δεν έχουν πρόθεση να κατέβουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές και είχαν ενημερώσει σχετικά τον πρωθυπουργό, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς του είπε πως ούτε και η Όλγα Κεφαλογιάννη επιθυμεί να διεκδικήσει το χρίσμα.

Ο ίδιος πάντως άφησε να εννοηθεί πως θα είναι υποψήφιος σε κάθε περίπτωση, επικαλούμενος και τα υψηλά ποσοστά διεισδυτικότητας που του δίνει πρόσφατη δημοσκόπηση στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, ενώ αναφορικά με την πιθανότητα να είναι υποψήφιος ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, σχολίασε πως “δε θα αποσύρω την υποψηφιότητά μου για το Σπηλιωτόπουλο”.