Ο Αλέξης Τσίπρας ανάμεσα σε Καρυπίδη και Βουδούρη

Πονοκέφαλο για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργούν δύο υποψηφιότητες για τις τοπικές εκλογές. Κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιείται σήμερα, στον απόηχο της έντονης αντιπαράθεσης της ΚΠΕ για τις υποψηφιότητες και υπό το πρίσμα των κατά καιρούς δηλώσεων του υποψηφίου για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη.

Ήδη δύο μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ζητούν την ανάκληση της συγκεκριμένης υποψηφιότητας για θέσεις που είχε λάβει κατά το παρελθόν για το θέμα της Χρυσής Αυγής, ενώ βαρύ είναι το κλίμα και για τον Οδυσσέα Βουδούρη και τις προχθεσινές του δηλώσεις.

Η πολιτική γραμματεία του κόμματος θα κληθεί να εξετάσει τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί για τον Οδυσσέα Βουδούρη στην Πελοπόννησο και τον Θόδωρο Καρυπίδη στη Δυτική Μακεδονία.

Για τον κ. Βουδούρη ήταν γνωστό το πρόβλημα για το οποίο εκδηλώθηκαν οι αντιδράσεις καθώς είχε ψηφίσει το πρώτο μνημόνιο ωστόσο για τον κ. Καρυπίδη τώρα γίνονται γνωστά όσα προκαλούν εσωκομματική αναταραχή.

Τον συγκεκριμένο υποψήφιο μέμφονται πολλά στελέχη γιατί στην τηλεοπτική εκπομπή του είχε φιλοξενήσει τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, προς τον οποίο ήταν εξαιρετικά φιλόξενος, ενώ στο επίκεντρο είναι και ένα tweet που είχε κάνει μόλις ξεκίνησαν οι συλλήψεις ηγετικών στελεχών του κόμματος.