ΠΑΣΟΚική σπόντα κατά Σαμαρά: “Υιοθετεί πρακτικές Μαυρογιαλούρου”

“Κακόγουστη” χαρακτήρισε την αφίσα της Νέας Δημοκρατίας που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο και αναφέρεται στην επιστροφή χρημάτων από “μίζες”, τα οποία θα δοθούν για την Υγεία και την Παιδεία, ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, σχολιάζοντας μάλιστα ότι με την κίνηση αυτή εκτίθεται ο πρωθυπουργός και εμφανίζεται να ακολουθεί “πρακτικές Μαυρογιαλούρου”.

Σε σχόλιό του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Καρύδης αναφέρει: “Με μια κακόγουστη αφίσα στο facebook (η οποία μοιάζει με διαφήμιση ζυμαρικών γνωστής εταιρείας) η ΝΔ επιχειρεί να καρπωθεί μικροκομματικά τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση συνεργασίας και η Δικαιοσύνη να επιστραφούν στα δημόσια ταμεία χρήματα από μίζες”.

“Δεν διστάζει να εκθέτει και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, εμφανίζοντάς τον να υιοθετεί πρακτικές Μαυρογιαλούρου”, συνεχίζει ο κ. Καρύδης, και προσθέτει: “Ας μαζέψει η ηγεσία της ΝΔ τους ανεγκέφαλους πριν την οδηγήσουν σε πλήρη εξευτελισμό”.

"Τα Ζάππεια δικαιώνονται"

Σε ακόμα πιο καυστικό τόνο, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, σχολίασε στα κοινωνικά δίκτυα για την αφίσα της ΝΔ: "Τα Ζάππεια με τα 17δις δικαιώνονται...αν προσθέσεις τρία μηδενικά στο τέλος".