Προεδρία Δημοκρατίας: Ο Παπούλιας θα εξαντλήσει τη θητεία του

Να δώσει απαντήσεις στο θόρυβο που δημιουργήθηκε αναφορικά με τις προθέσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, επιχειρούν κύκλοι της Προεδρίας.

"Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας θα εξαντλήσει την θητεία του". Την κατηγορηματική δήλωση έκαναν κύκλοι του Προέδρου της Δημοκρατίας με αφορμή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί τον Κάρολο Παπούλια να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Οπως επισημαίνεται από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης "τα δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν εκ μέρους του Πρόεδρου της Δημοκρατίας κατά την καθιερωμένη κοπή της πίτας του Προέδρου, τροφοδοτούν συζητήσεις οι οποίες ενισχύουν το ενδεχόμενο προώρων εκλογών".

"Σε κάθε περίπτωση, η Προεδρία της Δημοκρατίας με επίσημο τρόπο καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της", καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρωί της Παρασκευής μιλώντας στη Βουλή, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε την κυβέρνηση να σταματήσει τα παιχνιδάκια και υπογράμμισε: "Τον επόμενο Πρόεδρο Δημοκρατίας θα τον εκλέξει Βουλή με πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ".

Σημειώνεται ότι η κίνηση του Κάρολου Παπούλια να αποχαιρετήσει τους συνεργάτες του στην Ηρώδου του Αττικού έβαλε φωτιά στα εκλογικά σενάρια.

Κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Προεδρίας της Δημοκρατίας ο κ.Παπούλιας είπε πως φέτος είναι η τελευταία χρονιά και γι΄αυτό ένοιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του.