Κουτσούμπας: Αγωνία Σαμαρά-Τσίπρα ποιος θα γίνει ο εκλεκτός της ΕΕ

Αγωνία για το ποιος θα γίνει ο εκλεκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του κεφαλαίου εκπέμπουν οι ομιλίες του Αντώνη Σαμαρά στο Στρασβούργο και του Αλέξη Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζει ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, υποστηρίζοντας πως ΝΔ και ΣΥΡΟΖΑ επιδιώκουν να συσκοτίσουν το πραγματικό πρόβλημα, που είναι η κατεδάφιση των λαϊκών δικαιωμάτων.

Σε δήλωσή του, ο Δημήτρης Κουτσούμπας επεσήμανε:

“Οι ομιλίες του κ. Σαμαρά στο Στρασβούργο και του κ. Τσίπρα στην κοινοβουλευτική ομάδα, εκπέμπουν την αγωνία για το ποιος θα γίνει ο εκλεκτός της ΕΕ και του κεφαλαίου, για να διαχειριστεί τον “πάτο” της κρίσης και την αναιμική πορεία ανάκαμψης που πιθανόν ακολουθήσει.

Και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκουν να συσκοτίσουν το πραγματικό πρόβλημα, που δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι το όποιο πρωτογενές πλεόνασμα και τα όποια ψίχουλα για εξαθλιωμένους συνανθρώπους μας ακολουθήσουν, στηρίζονται στην κατεδάφιση των λαϊκών δικαιωμάτων την περίοδο της κρίσης, καθώς και σε μια πορεία νέων θυσιών για το λαό χωρίς ημερομηνία λήξης”.