Ο Μιχάλης Λιάπης λείπει στην…Ασία!

Ο Μιχάλης Λιάπης είναι καλοζωιστής και το αποδεικνύει. Και εδώ που τα λέμε τίποτα δεν θα μπορούσε να τον εμποδίσει από το να κάνει τη ζωή που έχει συνηθίσει.

Βέβαια, κάποιοι κακοήθεις έσπευσαν να χαρακτηρίσουν ανεπαρκή τη δικαιολογία του, ότι κίνησε το τζιπ,  προκειμένου να μην μείνει από μπαταρία, καθώς σκόπευε να αναχωρήσει για την Ασία. Όποιοι βιάστηκαν όμως, αυτή τη στιγμή διαψεύδονται. Γιατί ο κύριος Λιάπης βρίσκεται όντως στην Ασία. Και συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το protothema, στη Μαλαισία. 

To αν βέβαια αποφάσισε να κυκλοφορήσει το αυτοκίνητό του για να μη μείνει από μπαταρία και μάλιστα χωρίς έγγραφα και πινακίδες είναι κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό.

Σίγουρα πάντως η εκδίκαση της υπόθεσής του μπορεί να περιμένει. Πώς άλλωστε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά; Ο κάθε συνταξιούχος - όπως και ο κύριος Λιάπης -, από τη στιγμή που θα συλλαμβανόταν για σωρεία παραβάσεων δύο ημέρες αργότερα, όχι μόνο δεν θα πήγαινε να δικαστεί, αλλά θα ταξίδευε για...Ασία! Στην περίπτωσή του πάντως ένα ταξίδι του άξιζε δικαιωματικά. Τα χτυπήματα της μοίρας ήταν αρκετά για εκείνον τις τελευταίες ημέρες για να τον κρατήσουν στην Ελλάδα...