Μητροπολίτης Σπάρτης: Δεν γνωρίζω καθόλου το Μιχαλολιάκο

Τη δική του απάντηση έδωσε στους ισχυρισμούς του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου ότι : “Ο Σπάρτης: Είναι πολύ καλός, δέχτηκε τα παιδιά από την τοπική οργάνωση, έβαλε ένα ολόκληρο γηροκομείο και μας ψήφισε στις εκλογές ο Σπάρτης”.

“Εκράζω την οδύνη της ψυχής μου για όσα είπατε. Ελέγξατε αν είναι αλήθεια; Παρεμβαίνω για να πω την αλήθεια. Ουδέποτε έχει σχέση το πρόσωπο αυτό με τη Μητρόπολη. Ουδέποτε είχαμε συμμετοχή σε διεργασίες πολιτικές και κομματικές έχω λάβει μέρος”, ανέφερε ο μητροπολίτης Ευστάθιος με παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Συνέχισε μάλιστα ισχυρισόμενος ότι: “Τον Μιχαλολιάκο δεν τον γνωρίζω καθόλου. Ούτε τους άλλους χρυσαυγίτες τους γνωρίζω. Συγγενείς τους μπορεί να είναι οι χριστιανοί, οι οποίοι ευρίσκονται στην εκκλησία, αλλά δεν είχα έρθει ποτέ σε επαφή. Δεν υπάρχει γηροκομείο, στο οποίο να έχω εγώ πρόσβαση ή η ίδια η Μητρόπολη”.

“Επαναλαμβάνω την οδύνη της ψυχής μου. Στις 15 παίρνω το μισθό και στις 26 ψάχνομαι. Περνάω με 300 ευρώ το μήνα. Όσα ακούτε είναι πηγαία και καρδιακά”, ανέφερε μεταξύ άλλων.