Νέα ΜΕΡΑ: Ο Σαμαράς υιοθετεί τη λάθος συνταγή του ΔΝΤ

Ευθύνες στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά επιρρίπτει η Νέα ΜΕΡΑ για το γεγονός ότι “υιοθέτησε τη λάθος συνταγή” του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, κατηγορώντας τον ότι παρά τη χθεσινή παραδοχή της Κριστίν Λαγκάρντ δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να προκαλέσει την ανατροπή του προγράμματος.

Σε ανακοίνωσή της, η Νέα ΜΕΡΑ σχολιάζει:

“Τα λάθη που παραδέχτηκε χτες από τις Βρυξέλλες η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κα Λαγκάρντ και έχουν οδηγήσει στην φτωχοποίηση και την εξαθλίωση τον ελληνικό λαό βαραίνουν εξίσου τον πρωθυπουργό κύριο Σαμαρά που υιοθέτησε τη λάθος συνταγή που συνήθιζε να καταγγέλλει μέχρι να υπογράψει το Β Μνημόνιο και να δηλώσει περήφανος «ιδιοκτήτης» του ελληνικού προγράμματος.

Δεν τόλμησε, 24 ώρες μετά τη δήλωση Λαγκάρντ, να ψελλίσει μια λέξη, πόσο μάλλον δε, να αδράξει την ευκαιρία για την ανατροπή του προγράμματος που οδηγεί τους Έλληνες στην ανεργία, τα λουκέτα και τις αυτοκτονίες.

Η Ιστορία θα τιμωρήσει όσους ευθύνονται για την καταστροφή του έθνους, καταστροφή που συνεχίζουν να ανέχονται οι έλληνες βουλευτές.

Η Νέα ΜΕΡΑ δεν θα ανεχτεί καμία προσπάθεια αποποίησης των ευθυνών της σημερινής συγκυβέρνησης για τα τραγικά αδιέξοδα και την αποδιάρθρωση της ελληνικής κοινωνίας”.