Ταμήλος: Ας κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα και στη ΝΔ !

Αίσθηση (συνεχίζει να) προκαλεί με τις δηλώσεις του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Ταμήλος, με το τελευταίο “χτύπημα” να έρχεται σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης του βουλευτή στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”.

Ερωτηθείς γιατί κόβεται το ρεύμα στα νοικοκυριά, αλλά όχι σε μεγάλες επιχειρήσεις, καθώς και σε πολιτικά κόμματα που φέρονται να χρωστούν μεγάλα ποσά στη ΔΕΗ, ο κ. Ταμήλος ξεκαθάρισε ότι η ΔΕΗ θα πρέπει να κόβει το ρεύμα σε οποιοδήποτε κόμμα που δεν πληρώνει τους λογαριασμούς του, “ακόμα και στη Νέα Δημοκρατία”.

Μία μέρα νωρίτερα, και μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Μιχάλης Ταμήλος είχε σχολιάσει μεταξύ άλλων πως “δεν έχουμε κομμουνιστικό καθεστώς για να είμαστε αναγκασμένοι να δώσουμε δουλεία και ένα πιάτο φαΐ στον κόσμο”, ενώ για τα τραγικά πρόσφατα περιστατικά σε σπίτια χωρίς ρεύμα επέρριψε ευθύνες και στους πολίτες, διερωτώμενος: “Οι πολίτες δεν μπορούν να ενημερωθούν σωστά για το γεγονός ότι το να ανάβεις μαγκάλια στο σπίτι σου είναι επικίνδυνο;”.