Παπαδόπουλος: Ο χειρότερος ΣΥΡΙΖΑ όλων των εποχών

Τη δική του απάντηση σε όσους μιλούν αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ δίνει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ,  Ανδρέας Παπαδόπουλος. 

Στο άρθρο που υπογράφει στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", με τίτλο "Ο χειρότερος ΣΥΡΙΖΑ", περιγράφει με μελανά χρώματα την πολιτική εξέλιξη του κόμματος της Κουμουνδούρου και υποστηρίζει ότι είναι "χειρότερο" σε σχέση με τον Ιούνιο του 2010.

Στο ίδιο άρθρο γίνεται λόγος για πρόσωπα όπως ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ, και το ενδεχόμενο συνεργασίας, καθώς και το γεγονός ότι πήρε "όλα τα απομεινάρια από το βαθύ ΠΑΣΟΚ, το αλλαζονικό ύφος, τις απρέπειες με σκιτσογράφους και εσωκομματικούς διαφωνούντες".

"Επί της ουσίας ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον απομακρυνθεί από οτιδήποτε ρομαντικό και εναλλακτικό είχε ο χώρος της ανανεωτικής Αριστεράς. Τον πολιτικό πολιτισμό, την ανοχή στη διαφωνία, το σεβασμό στον αντίπαλο, την ανεκτικότητα στην κριτική από τα ΜΜΕ".

"Εν κατακλείδι, όταν οι λόγοι που οδήγησαν στη διάσπαση του 2010 έχουν πολλαπλασιαστεί το 2013, είναι δυνατόν σήμερα να συζητά κανείς στα σοβαρά το ενδεχόμενο συνεργασίας;", καταλήγει ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ.