Τατσόπουλος: Θέλω να είμαι και πάλι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ

Να κατέβει και πάλι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές  επιθυμεί ο Πέτρος Τατσόπουλος, "αρκεί να θέλει κι αυτός, γιατί αυτό είναι σαν το τανγκό και θέλει δύο", όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, λίγες ώρες μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σε ερώτηση για τη διαμάχη του με το Βασίλη Μουλόπουλο, ο κύριος Τατσόπουλος είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας "με γενναιότητα με κάλυψε απόλυτα για το θέμα", σημειώνοντας ότι αυτό που τον ενόχλησε περισσότεροι δεν ήταν οι 'γραφικοί' χαρακτηρισμοί 'βιζιτού' και γελωτοποιός' αλλά ο χαρακτηρισμός του ως υπερασπιστής της Χρυσής Αυγής.

"Η κόκκινη γραμμή μου είναι ότι εγώ που έχω κάνει τόσο αγώνα κατά της Χρυσής Αυγής, δεν μπορώ να δεχθώ ότι είμαι υπερασπιστής της και όταν, μάλιστα, αυτή η άποψη προέρχεται από τον πρόεδρο του ΔΣ της Αυγής", επισήμανε ο βουλευτής. Πρόσθεσε μάλιστα ότι "άλλο πράγμα η μάχη με τους αντιπάλους να είναι σκληρή και είναι τελείως διαφορετικό όποιος παίρνει διαφορετική άποψη από τη ΣΥΡΙΖΑ να καταγγέλεται ως μειοδότης".

Ο Πέτρος Τατσόπουλος, ανέφερε από την πλευρά του ότι αυτό που κάνουν κάποιοι είναι να προσπαθούν να επιβάλλουν στο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια ζαχαριαδική τακτική, δηλαδή, να στοχοποιούν και να χαρακτηρίζουν αργυρώνητους όποιους δεν είναι στην ομάδα τους.

Επέμεινε, τέλος, στην τελείως αρνητική θέση του για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ξεκαθαρίζοντας ότι αν την επόμενη ημέρα των εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργαστεί με του ΑΝΕΛ, ο ίδιος θα αποχωρήσει γιατί, όπως είπε, «δεν θέλω να έχω σχέση με λαϊκιστές».