Ευ. Βενιζέλος: Απόλυτα καταδικαστέα η επίθεση

"Χρειάζεται απόλυτη ψυχραιμία", είπε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνεργάτες του για τη δολοφονία των δύο νεραών μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το MEGA, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι "η βία είναι βία, ανεξαρτήτου καταγωγής και προσχημάτων".

"Είναι απόλυτα καταδικαστέα αυτή η πράξη και η δημοκρατία και η νομιμότητα θα προστατεύσουν την χώρα", τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνεργάτες του. 

Με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου, το ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει "αποτρόπαια" τη δολοφονία νέων ανθρώπων και ζητά την ομόθυμη και απόλυτη καταδίκη της βίας.  

Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρεται:

 "Το σημερινό αποτρόπαιο γεγονός της δολοφονίας νέων ανθρώπων επιβάλλει την ομόθυμη και απόλυτη καταδίκη της βίας από το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας . 

Στη βία αντιτάσσεται η δημοκρατία και η νομιμότητα. Αυτές προστατεύουν τη χώρα. Μαζί με την ψυχραιμία και την ενότητα του ελληνικού λαού.

 Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των δυο νεκρών.  

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης".