Σύζυγος Μιχαλολιάκου: Αστυνομικός μου έβαλε τη σφαίρα στο χέρι…

Αρνείται η γυναίκα του προφυλακισμένου Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, ότι του πήγε σφαίρα στη ΓΑΔΑ.

Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, έδωσε τη δική της εξήγησε και μάλιστα στοχοποίησε γυναίκα αστυνομικό, η οποία όπως λέει της έβαλε τη σφαίρα στην τσάντα και μετά στο χέρι της!

Όπως υποστηρίζει με άρθρο της σε site που απευθύνεται σε Χρυσαυγίτες, στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής είπε: "Είχε προηγηθεί εξονυχιστική έρευνα στο σπίτι μου και είχαν απομακρυνθεί από την οικεία μου οι σχετικές σφαίρες για τις οποίες κατηγορούμαι ότι δήθεν είχα στην κατοχή μου και ότι τάχα προσκόμισα μία εξ αυτών στον σύζυγό μου που ευρίσκετο κρατούμενος στην ΓΑΔΑ. Το σακίδιο πέρασε από ηλεκτρονικό έλεγχο στο ισόγειο της ΓΑΔΑ και δεν κτύπησε συναγερμός.

Στον 12ο όροφο όμως, η ταλαντούχα αστυνομικός, η οποία θα έχει λαμπρή πορεία στο σώμα, ή αν το σώμα κάποια στιγμή την αποτάξει δεν θα πάει χαμένη, θα μπορέσει άνετα να βρει δουλειά σε τσίρκο, καθώς είναι πολύ καλή ταχυδακτυλουργός (εντύπωση μου έκανε ότι μόλις έβαλε τα γάντια της άρχισε να σκουπίζει τα χέρια της στο παντελόνι της!), ανακάλυψε την σφαίρα την οποία υποτίθεται ότι εγώ είχα βάλει μέσα!!! Η εν λόγω αστυνομικός, αντί να με προστατέψει  ως όφειλε, εντελώς παράτυπα έσπευσε να μου την τοποθετήσει στο χέρι...".

Πάντως δεν έπεσε την επιτροπή, η οποία προτείνει την άρση της ασυλίας της.