Κεδίκογλου: Μετά το Πάσχα η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση

Για μετά το Πάσχα παραπέμπει και επίσημα πλέον η κυβέρνηση την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση που έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για όσα προκύπτουν από το θέμα Μπαλτάκου, όπως τονίζει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, επιβεβαιώνοντας όσα ανέφερε από το πρωί το news.gr.

Διαβάστε: Μετά το Πάσχα η συζήτηση για το βίντεο Μπαλτάκου

Σύμφωνα με τον κ. Κεδίκογλου, για την πραγματοποίηση της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης απαιτείται η ταυτόχρονη παρουσία όλων των πολιτικών αρχηγών, όμως “οι υποχρεώσεις της Ευρωπαϊκής Προεδρίας καθιστούν αδύνατο τον άμεσο προσδιορισμό της ημερομηνίας”.

Καταλήγοντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρινίζει πως η κυβέρνηση θα ζητήσει από τον πρόεδρο της Βουλής να προσδιορίσει την ημερομηνία εντός της πρώτης εβδομάδας μετά το Πάσχα.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις αυτές μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ανέφερε: “Μεταθέτουν στο μέλλον , την συζήτηση στην Ολομέλεια για το Μπαλτάκος-gate. Ζητήσαμε να γίνει αμέσως. Για την αναβολή ευθύνεται η Κυβέρνηση”.