Θεοδωράκης: Εμείς δε θα ξεκινήσουμε έναν νέο προεκλογικό αγώνα

“Κατορθώσαμε το ακατόρθωτο”, δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα, που μέχρι στιγμής δίνει 16 βουλευτές στο Ποτάμι.

“Το Ποτάμι είναι η τρίτη δημοκρατική δύναμη της χώρας, χωρίς λεφτά, χωρίς προστάτες, χωρίς συμφωνίες με συμφέροντα και συντεχνίες”, τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, που ευχαρίστησε θερμά του εθελοντές της παράταξης σε όλη την Ελλάδα, υποστηρίζοντας πως αυτοί είναι το μυστικό της επιτυχίας του Ποταμιού.

Ο κ. Θεοδωράκης επέρριψε ευθύνες στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ για το γεγονός ότι δεν επετράπη η συμμετοχή των 18χρονων στις εκλογές, ενώ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το γεγονός ότι η συμμετοχή ήταν χαμηλότερη σε σχέση με αυτήν του 2012.

Κλείνοντας, ο επικεφαλής του Ποταμιού ξεκαθάρισε πως το Ποτάμι δε θα ξεκινήσει έναν νέο προεκλογικό αγώνα, όπως συνηθίζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης μετά τις εκλογές, αλλά θα είναι παρόν για να λέει “ναι” εκεί που συμφωνεί, “όχι” εκεί που κινδυνεύει η χώρα, και πάντα να προτείνει συγκεκριμένες λύσεις.