Βενιζέλος: Φούσκα το ρεύμα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ

Για ωριμότητα και σοφία στο πρώτο γύρο των εκλογών έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη διάρκεια διακαναλικής συνέντευξης και εκτίμησε ότι ανάλογα θα αντιδράσουν στο δεύτερο γύρο.

Παράλληλα εξήγησε ότι η προοδευτική σταθερότητα στην οποία αναφέρθηκε δεν οδηγεί σε στασιμότητα, ξεκαθαρίζοντας ότι το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής δεν θα αθροιστούν τα ποσοστά ΝΔ και της Ελιάς.

Σχετικά με τη δήλωση Κεδίκογλου περί στήριξης των Καμίνη και Σγουρού, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι η στήριξη αυτή έχει καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, ενώ σε ερώτηση αν το ΠΑΣΟΚ θα πράξει το ίδιο σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν υποψήφιοι από τη ΝΔ (πχ στην Κεντρική Μακεδονία), τόνισε ότι η Ελιά δεν δίνει κατεύθυνση και οι οι πολίτες θα κρίνουν.

Ακόμη έκανε λόγο για "ποντίκια που έσπευσαν να εγκαταλείψουν το σκάφος. Αλλά αυτό δεν βυθίζεται", αναφερόμενους σε όσους έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε για το ΣΥΡΙΖΑ: "Είδατε πώς πήγαν να δημιουργήσουν την αίσθηση μιας νίκης, ενός ρεύματος του ΣΥΡΙΖΑ που σαρώνει και τελικά αυτά αποδείχθηκαν μια φούσκα βασισμένη στα exit poll" και πρόσθεσε: "Πέρασαν κάτω από τον πήχη". Μάλιστα σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ασθενής κρίκος αυτών των εκλογών.

Ακόμη είπε ότι: "Κάποιοι σκυλιάζουν που βγαίνουμε από το Μνημόνιο".

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ NEWS.GR