Σπηλιωτόπουλος: Ο Καμίνης θέτει δικούς του όρους για τα debate

Τον νυν δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, βάζει στο στόχαστρο ο υποψήφιος για το δήμο Άρης Σπηλιωτόπουλος, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να μην εμφανιστεί στο τηλεοπτικό debate που διοργάνωσε το πρωί ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

Όπως καταγγέλλουν κύκλοι του ο κ. Σπηλιωτόπουλου, ο Γιώργος Καμίνης θέτει ως όρο (και όπως υποστηρίζουν το έκανε και σε άλλο μεγάλο κανάλι” για να βρεθεί σε τηλεοπτική αναμέτρηση με τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας να είναι παρών και ο Νικήτας Κακλαμάνης. “Δηλαδή προσπαθεί να δημιουργήσει την εικόνα ότι σπαράσσεται ο πολιτικός χώρος από τον οποίο προερχόμαστε”, σχολιάζουν.

Οι ίδιοι κύκλοι εκφράζουν τη διαφωνία τους με το γεγονός ότι στο σημερινό debate δεν είχε προσκληθεί αρχικά ο υποψήφιος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος, που προσκλήθηκε τελικά στη θέση του Άρη Σπηλιωτόπουλου, με το πρόσχημα ότι “δε χωρούν όλοι στο στούντιο”, υποστηρίζοντας ότι η επιλογή των συμμετεχόντων έγινε με δάκτυλο Καμίνη.

“Γιατί είχε αποκλειστεί από τη συμμετοχή ο κ. Καπερνάρος, τον οποίο τρέξανε και τον έβαλαν τελευταία στιγμή στη δική μου τη θέση; Γιατί αποκλείστηκαν οι υπόλοιποι υποψήφιοι; Πως προκαταλαμβάνουν  την απόφαση των Αθηναίων;”, διερωτώνται οι ίδιοι κύκλοι.