Υποψήφιος σύμβουλος διαψεύδει τις καταγγελίες Μιχαλολιάκου

Νέους τριγμούς έρχεται να προκαλέσει στη μάχη για τη διεκδίκηση του δήμου στον Πειραιά, η ανάρτηση υποψηφίου δημοτικού συμβούλου του Βασίλη Μιχαλολιάκου, ο οποίος αδειάζει τον υποψήφιο δήμαρχο σε ό,τι αφορά στις καταγγελίες, που έκανε τις προηγούμενες ημέρες, για προπηλακισμό σε βάρος του, αφήνοντας σαφείς αιχμές σε βάρος του αντιπάλου του, Γιάννη Μώραλη.

Όπως συγκεκριμένα αναφέρει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Κάσσης στο Facebook: "επειδή η αλήθεια πρέπει να αποκαλύπτεται, κανένα ιδιαίτερο συμβάν δεν έλαβε χώρα. Αυτό άλλωστε είμαι σε θέση να το γνωρίζω απόλυτα, καθώς ήμουν ο πρώτος από τον συνδυασμό του κ. Μιχαλολιάκου, ο οποίος έφτασε στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα. Πράγματι λίγο πριν την άφιξή μου, είχε λάβει χώρα ένα λεκτικό επεισόδιο μεταξύ οπαδών του συνδυασμόυ 'Πειραιάς Νικητής' και μιας ομάδας οπαδών του κ. Μιχαλολιάκου, σχετικά με τη μαγνητοσκόπηση από το κινητό τους των κινήσεών τους".

Σημειώνουμε ότι ο κύριος Μιχαλολιάκος είχε προβεί σε καταγγελίες για επεισόδιο σε βάρος του, τόσο ανήμερα των εκλογών, όσω και μία μέρα αργότερα, δίνοντας στη δημοσιότητα ερασιτεχνικό βίντεο, το οποίο προέβαλε ένα επεισόδιο λεκτικής αντιπαράθεσης του ιδίου και κάποιων εκ των παρευρισκομένων σε εκλογικό κέντρο του Πειραιά.

Τους ισχυρισμούς του κυρίου Μιχαλολιάκου έσπευσε να διαψεύσει ο επικεφαλής του αντίπαλου συνδυασμού, Γιάννης Μώραλης.