Τα πρώτα αποτελέσματα: Δύο περιφέρειες ο ΣΥΡΙΖΑ – Επτά η ΝΔ

Τα πρώτα αποτελέσματα από τις Περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα δίνουν 2 περιφέρειες στο ΣΥΡΙΖΑ και επτά στη Νέα Δημοκρατία. Σημειώνεται βέβαια ότι πρόκειται για τα πρώτα αποτελέσματα και το ποσοστό ενσωμάτωσης είναι ακόμη χαμηλό, σε πολλές περιπτώσεις κάτω από 10%.

Συγκεκριμένα

-Στην περιφέρεια Αττικής προηγείται η Ρένα Δούρου με μία μονάδα, με ενσωμάτωση στο 8,9%.

-Στην περιφέρεια Πελοποννήσου ο Πέτρος Τατούλης προηγείται με μεγάλη διαφορά.

-Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ο Κώστας Μπακογιάννης προηγείται του αντιπάλου του Ευάγγελου Αποστόλου με πολύ μεγάλη διαφορά.

-Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Γεώργιος Παυλίδης προηγείται του αντιπάλου του Αριστείδη Γιαννακίδη.

-Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος προέρχεται από τη ΝΔ αλλά κατεβαίνει ως ανεξάρτητος προηγείται του Γιαννη Ιωαννίδη που είναι ο επίσημος της ΝΔ, με μεγάλη διαφορά.

-Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προηγείται ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Γεώργιος Δακης και δίνει μάχη με τον Θεόδωρο Καρυπίδη ο οποίος κατεβαίνει ως ανεξάρτητος αλλά είχε αρχικά την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

-Στην Περιφέρεια Ηπείρου ο Αλέξανδρος Καχριμάνης από τη ΝΔ προηγείται με μεγάλη διαφορά από την αντίπαλό του Όλγα Γεροβασίλη που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

-Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ο Κωνσταντίνος Αγοραστός προηγείται του Νικόλαου Τσιλιμίγκα.

-Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων προηγείται ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρος Γαλιατσάτος του υποστηριζόμενου από τη ΝΔ Σπύρου Σπυρίδωνος αλλά με μικρή διαφορά.

-Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας φαίνεται να προηγείται ο Απόστολος Κατσιφάρας.

-Στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου η υποστηριζόμενη από τη ΝΔ Χριστιάνα Καλογήρου προηγείται.

-Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ο Ιωάννης Μαχαιρίδης προηγείται.

-Με μεγάλη διαφορά στην Περιφέρεια Κρήτης προηγείται ο Σταύρος Αρναουτάκης.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ NEWS.GR