Ένα αυτόματο το δώρο του Καμμένου στον απελθόντα Βίτσα

Ένα αυτόματο το δώρο του Καμμένου στον απελθόντα Βίτσα

Ο υπουργός Άμυνας χαρακτήρισε εξαιρετική τη συνεργασία του με τον κ. Βίτσα λέγοντας ότι «δεν ανταλλάξαμε ούτε μία κουβέντα διαφωνίας»

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή παράδοσης - παραλαβής των καθηκόντων του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας από τον απελθόντα υπουργό Δημήτρη Βίτσα στο νέο υπουργό Φώτη Κουβέλη.

Ο υπουργός Άμυνας Π. Καμμένος χαρακτήρισε εξαιρετική τη συνεργασία του με τον κ. Βίτσα λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν ανταλλάξαμε ούτε μία κουβέντα διαφωνίας».

Από την πλευρά του, ο απελθών αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, μιλώντας για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας,προέτρεψε: «τον Πάνο να τον αγαπάτε.Η αγάπη του για την πατρίδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις είναι καρφωμένα στο μυαλό του».

Στον απελθόντα αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας απονεμήθηκε η Διαμνημόνευση Αξίας και Τιμής Α΄ Τάξης για τις διακεκριμένες πράξεις του προς την πατρίδα.

Ο κ. Βίτσας δέχθηκε αναμνηστικά δώρα από τη στρατιωτική ηγεσία το ξιφίδιο του Ικάρου, κιάλια αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ένα γερμανικό υποπολυβόλο του 1938 που χρησιμοποιήθηκε εναντίον των Γερμανών, ένα κανοκιάλι, ενώ ο κ. Καμμένος του χάρισε ένα αυτόματο G3A4 που κατασκευάζουν τα ΕΑΣ.