Ανάρτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την επέτειο του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967
«Το χουντικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου του 1967 γύρισε την Ελλάδα πολλές δεκαετίες πίσω, σε μια καταστροφική πορεία που κορυφώθηκε με την κυπριακή τραγωδία», τονίζει σε ανάρτησή του ο Νίκος Ανδρουλάκης για την επέτειο της δικτατορίας των Συνταγματαρχών.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής επισημαίνει ακόμη ότι 58 χρόνια μετά, «τιμούμε και εμπνεόμαστε από αυτούς που έδωσαν το αίμα τους για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία απέναντι στην ξενόδουλη δικτατορία» και τονίζει: «Η συλλογική μνήμη είναι άγρυπνος φρουρός των δημοκρατικών θεσμών και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».
Ο κ. Ανδρουλάκης υπογραμμίζει πώς «ο καθημερινός αγώνας χωρίς παρωπίδες για τη θωράκιση του κράτους δικαίου στην πατρίδα μας είναι ο μόνος δρόμος για την ποιοτική αναβάθμιση της Δημοκρατίας μας και την ευημερία του ελληνικού λαού».