Κασσελάκης για καταγγελίες Νοτοπούλου: Να απευθυνθεί στην Δικαιοσύνη – Δεν θα ανεχθώ καμία σκιά

Κασσελάκης για καταγγελίες Νοτοπούλου: Να απευθυνθεί στην Δικαιοσύνη – Δεν θα ανεχθώ καμία σκιά

«Το bullying δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης» αναφέρουν πηγές κοντά στον έκπτωτο πρόεδρο

Απάντηση στις καταγγελίες της Κατερίνας Νοτοπούλου περί bullying που -όπως ισχυρίζεται- έχει δεχθεί από τον ίδιο, δίνει μέσω προσκείμενων σε αυτόν πηγές ο Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα, ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία υπογραμμίζει, ότι ο όρος «bullying» δεν αποτελεί μια κενή λέξη και πως πολλοί άνθρωποι έχουν υποφέρει από αυτή τη συμπεριφορά, ανάμεσά τους και ο ίδιος. Ως εκ τούτου, τόνισε ότι το ζήτημα δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης και όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η κυρία Νοτοπούλου πρέπει να καταφύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη, καθώς πρόκειται για ένα σοβαρό αδίκημα.

Συγκεκριμένα, οι εν λόγω πηγές ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Το bullying δεν είναι μια κενή λέξη. Πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν υποφέρει από αυτό και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης. Η κ. Νοτοπούλου οφείλει πάραυτα να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη. Είναι ένα σοβαρό αδίκημα και ο Στέφανος Κασσελάκης που το έχει υποστεί ο ίδιος σε μεγάλο βαθμό και γνωρίζοντας πολύ καλά τη σκληρότητα αυτού του πράγματος, δε θα ανεχθεί καμία σκιά στο θέμα αυτό».