Επανεμφάνιση Κασσελάκη ο οποίος έκανε την πρώτη σύσκεψη με το επιτελείο του μέσω zoom

Επανεμφάνιση Κασσελάκη ο οποίος έκανε την πρώτη σύσκεψη με το επιτελείο του μέσω zoom

Ο τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δρομολογεί τις επόμενες κινήσεις του μετά την ανακοίνωση του χρονοδιαγράμματος για το συνέδριο και την εκλογή νέου προέδρου του κόμματος

Ενεργός στο πολιτικό πεδίο παραμένει ο Στέφανος Κασσελάκης, καθώς πληροφορίες κάνουν λόγο για διαβουλεύσεις του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με σκοπό να αποφασίσει τα επόμενα βήματά του, με το σενάριο που τον ήθελε να αποχωρεί από την πολιτική μετά την καθαίρεσή του, να εμφανίζεται λιγότερο πιθανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε ο ΣΚΑΪ, ο κ. Κασσελάκης από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται, είχε σύσκεψη με το επιτελείο του μέσω zoom. Ωστόσο, ανοιχτό παραμένει, αν θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ ή θα προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος. Ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται να μετρά τις δυνάμεις του, προκειμένου να δρομολογήσει τις επόμενες κινήσεις του, την ώρα που η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου αποκτά συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα μετά και τη χθεσινή εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για διεξαγωγή συνεδρίου 1-3 Νοεμβρίου και κάλπες για νέο αρχηγό στις 24 Νοεμβρίου και επαναληπτικές την 1η Δεκεμβρίου.

Την ίδια ώρα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία υποστήριζε μέσα στα όργανα του κόμματος τον κ. Κασσελάκη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, εκτίμησε ότι ο κ. Κασσελάκης πρέπει να είναι εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σχολιάζοντας για τη στάση του Παύλου Πολάκη, είπε ότι «λυπάμαι που ο φίλος μου επέλεξε να συνταχθεί με τους "87", αυτούς δηλαδή που μέχρι πρότινος ζητούσαν τη διαγραφή του από το κόμμα».