Παύλος Γερουλάνος: Μία πατριωτική οικονομία επενδύει σε κάθε γωνιά της χώρας

Παύλος Γερουλάνος: Μία πατριωτική οικονομία επενδύει σε κάθε γωνιά της χώρας

Τις θέσεις του ανέπτυξε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

«Πατριωτική, είναι μια οικονομία, η οποία επενδύει ενεργά στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της κάθε περιοχής και ανοίγει αγορές για ελληνικά προϊόντα στο εξωτερικό και τις ελληνικές υπηρεσίες, εδώ» ανέφερε σε συνέντευξή του, στον τηλεοπτικό σταθμό ”ΔΙΟΝ” της Θεσσαλονίκης, ο Παύλος Γερουλάνος, υποψήφιος για τη προεδρία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, και προσέθεσε:

«Θα πω δύο παραδείγματα. Πρώτον, ενώ έχουμε καταφέρει να πάμε προϊόντα της ελληνικής γης στα καλύτερα εστιατόρια και στα καλύτερα σούπερ μάρκετ του κόσμου, η κυβέρνηση δεν έχει πάρει ένα τηλέφωνο, ώστε να μάθει πώς έγινε και να μπορέσει να βάλει άλλα 10 ελληνικά προϊόντα σε αυτά τα ράφια και σε αυτά τα εστιατόρια. Επίσης, το παράδειγμα του Ολύμπου. Ένα βουνό που έχει τρομερές δυνατότητες, αν το αναπτύξεις σωστά. Για να το κάνεις, πρέπει να προστατεύσεις το περιβάλλον του και τον αρχαιολογικό χώρο και να συντονίσεις την κοινωνία, έτσι ώστε να μπορέσει να υποστηρίξει την έλευση περισσότερων τουριστών».

Παράλληλα, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, ο κ. Γερουλάνος, ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα, βίντεο με μήνυμά του για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς:

«Καλή σχολική χρονιά σε κάθε παιδί, γονιό, δάσκαλο!

Επιλέγουμε την Αναγέννηση της δημόσιας παιδείας, όχι την εγκατάλειψή της».