Κασσελάκης: «Η γραφειοκρατία και η νομεκλατούρα του κόμματος φόρεσαν κουκούλα στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής»

Κασσελάκης: «Η γραφειοκρατία και η νομεκλατούρα του κόμματος φόρεσαν κουκούλα στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που ενέκρινε την πρόταση μομφής εναντίον του

«Είμαι λυτρωμένος, γιατί είδαν όλοι οι πολίτες τη μομφή που ζω από την πρώτη μέρα που ψηφίστηκα πρόεδρος» δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης ανεβαίνοντας στο βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που ενέκρινε την πρόταση μομφής εναντίον του.

«Είναι πρωτοφανές στην πολιτική ιστορία του τόπου, η κομματική γραφειοκρατία να μην αποδέχεται από την πρώτη κιόλας μέρα την ψήφο των μελών του κόμματος» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Έτσι πέρασα έναν ολόκληρο χρόνο. Τώρα τα ξέρετε όλα. Φτάσαμε στο σημείο η γραφειοκρατία και η νομενκλατούρα του κόμματος, οι διάφορες φράξιες να επιστρατεύουν πρακτικές που δεν ανήκουν στον χώρο της Αριστεράς, καταφεύγοντας ακόμα να εξευτελίσουν τα μέλη αυτής της αξιότιμης Κεντρικής Επιτροπής, φορώντας τους κουκούλα». Κλείνοντας τόνισε, ότι «οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ και θα λογοδοτώ πάντα, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ».

Υπενθυμίζεται, ότι από τα 295 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, τα 163 ψήφισαν υπέρ της πρότασης μομφής κατά του προέδρου του κόμματος. Μετά από αυτήν την εξέλιξη, στην 88η ΔΕΘ τον ΣΥΡΙΖΑ θα εκπροσωπήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκος Παππάς.