Πολάκης: Καταθέτω υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Πίστεψα στον Κασσελάκη, αλλά δεν κάνει

Πολάκης: Καταθέτω υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Πίστεψα στον Κασσελάκη, αλλά δεν κάνει

«Οδήγησε μόνος σου το κόμμα σε εκλογές» είπε απευθυνόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη

Αυτοκριτική για την υποστήριξή του στον Στέφανο Κασσελάκη έκανε σύμφωνα με πληροφορίες ο Παύλος Πολάκης. «Πίστεψα στον Κασσελάκη και τον στήριξα, αλλά έπεσα έξω. Δεν κάνει για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ» διεμήνυσε στην ομιλία του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντας ευθέως θέμα ηγεσίας. «Καταθέτω υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ» ανακοίνωσε στο πλαίσιο αυτό.

O Παύλος Πολάκης ζήτησε εκλογή προέδρου και δεν κατέθεσε πρόταση μομφής, ενώ ανέπτυξε το πρόγραμμά του για την ανάταξη του ΣΥΡΙΖΑ. Είχε προηγηθεί η πρόταση μομφής των «87».

«Στηρίζω τη μομφή που κατατέθηκε. Αν δεν περάσει η πρόταση δυσπιστίας παραμένω. Καταθέτω υποψηφιότητα για την ηγεσία. Αν χάσω παραμένω. Δεν χρειαζόμαστε ένα κόμμα σαν της Ζωής Κωνσταντοπούλου» ξεκαθάρισε.

«Οδήγησε μόνος σου το κόμμα σε εκλογές» διεμήνυσε ο κ. Πολάκης απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τους «87» να μείνουν στο κόμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος Πολάκης ανταπάντησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη και στα περί ομοφοβίας και lifestyle, λέγοντας σε δημοσιογράφους ότι «εγώ δεν ανέβασα τη Δώρα στη σκηνή, όπως εσύ τον Τάιλερ».

Μιλώντας για την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στην ΚΟ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι επέδειξε μια μη ορθή συμπεριφορά. «Παρασύρθηκα από ένα θεατρικό παιχνίδι και όταν αυτό αποδείχθηκε η δική μου ηθική επέβαλε τη διόρθωση του λάθους. Προτίμησα να τα έχω καλά με τον εαυτό μου και ας ήξερα ότι θα δω πρωτοσέλιδα ότι ο Κασσελάκης υποτάχθηκε στον Πολάκη».

Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης για «μασκαριλίκια του lifestyle» τάχθηκε κατά της χυδαιότητας και απάντησε: «Αγαπητέ Παύλο ανεβάζεις φωτογραφίες με τα ψαρέματα και την οικογένειά σου και καλά κάνεις. Πού αρχίζει και πού τελειώνει το lifestyle; Μήπως είναι αυτό αποδεκτό lifestyle επειδή είναι της αντρικής σχολής; Εγώ επιλέγω να κινούμαι και πάνω και κάτω από τα 200 μέτρα γιατί αυτή είναι η ζωή μου».