Μητσοτάκης για Απόστολο Χρήστου: «Μια μεγάλη δικαίωση για τον αθλητή μας, μια στιγμή χαράς και υπερηφάνειας για όλες και όλους μας»

Μητσοτάκης για Απόστολο Χρήστου: «Μια μεγάλη δικαίωση για τον αθλητή μας, μια στιγμή χαράς και υπερηφάνειας για όλες και όλους μας»

Συγχαρητήριο μήνυμα στον Έλληνα Ολυμπιονίκη έστειλε και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας

Συγχαρητήριο μήνυμα στον αργυρό Ολυμπιονίκη των 200μ. ύπτιο στην κολύμβηση Απόστολο Χρήστου έστειλε μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Χίλια μπράβο στον Απόστολο Χρήστου για το πρώτο αργυρό μετάλλιο της πατρίδας μας στους Ολυμπιακούς του Παρισιού. Επέμεινε, πάλεψε, επέστρεψε και νίκησε!», αναφέρει ο πρωθυπουργός και καταλήγει: «Μια μεγάλη δικαίωση για τον αθλητή μας, μια στιγμή χαράς και υπερηφάνειας για όλες και όλους μας».


Νωρίτερα, συγχαρητήρια στον Έλληνα πρωταθλητή είχε στείλει με δική του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα Χ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας. «Μεγάλη επιτυχία του Απόστολου Χρήστου να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, στα 200 μέτρα ύπτιο στην κολύμβηση , στην δεύτερη παρουσία του σε τελικό στην ίδια διογάνωση. Θερμά συγχαρητήρια!» αναφέρει για την κατάκτηση του πρώτου μεταλλίου της ελληνικής κολύμβησης σε πισίνα στην ιστορία των Αγώνων από τον Έλληνα Ολυμπιονίκη.