Γεωργιάδης: «Ο Πολάκης είναι βυθισμένος σε μια διαρκή συνωμοσιολογία, σε λίγο θα κατηγορεί για σκάνδαλα και τον Τσίπρα και τον Κασσελάκη»

Γεωργιάδης: «Ο Πολάκης είναι βυθισμένος σε μια διαρκή συνωμοσιολογία, σε λίγο θα κατηγορεί για σκάνδαλα και τον Τσίπρα και τον Κασσελάκη»

«Αλήθεια πιστεύετε ότι η κυρία Λινού ήταν σε συννενόηση με μένα ή με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να κλάψει για να διαγραφεί ο Πολάκης;»

Για τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την απρέπειά του κατά της Αθηνάς Λινού, μίλησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στο «Action 24», ενώ αναφέρθηκε και στην αντίδραση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου στο ζήτημα των γιατρών που κορυφώνεται τις τελευταίες ημέρες.

Σχολίαζοντας την απόφαση Κασσελάκη να θέσει τον Παύλο Πολάκη μόνο εκτός της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «εάν ο κ. Κασσελάκης έχει σκοπό να τον επαναφέρει σε λίγο καιρό, πιστεύω ότι αυτή τη φορά η κοινωνία θα τους σιχαθεί. Δεν νομίζω ότι μπορούν να το ξανακάνουν, τα δάκρυα της κυρίας Λινού θα μείνουν και θα τα βλέπουμε. Τη συμπεριφορά του κ. Πολάκη την καταδίκασε ο κ. Φάμελλος, ο κ. Μπάρκας. Πώς θα μείνει σε ένα κόμμα που τον θεωρούν απαράδεκτο; Εάν δεν τον διαγράψουν από το κόμμα θα έχουν απλώς κοροϊδέψει την κοινή γνώμη. Αν κάνουν ένα πολιτικό χειρισμό θα είναι η μεγαλύτερη κοροϊδία προς την κοινή γνώμη. Μπορεί να φοβούνται ότι θα κάνει κόμμα, ότι θα τους κόψει ψήφους αλλά το βλέπω δύσκολο».

«Ο Πολάκης είναι βυθισμένος σε μια διαρκή συνωμοσιολογία, σε λίγο θα κατηγορεί για σκάνδαλα και τον Τσίπρα και τον Κασσελάκη»

«Αλήθεια πιστεύετε ότι η κυρία Λινού ήταν σε συννενόηση με μένα ή με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να κλάψει για να διαγραφεί ο Πολάκης; Αυτές οι συνωμοσιολογίες στο μυαλό του είναι χρήσιμες για να καταλάβετε την αξία των καταγγελιω΄ν του. Σε λίγο θα κατηγορεί για σκάνδαλα και τον Τσίπρα και τον Κασελάκη. Γύρω του βλέπει μόνο βρώμικους ανθρώπους και αυτός είναι ο μόνος αθώωος που μάχεται για το δίκαιο» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

 

Μεταφέροντας όσα του είπε η συνεργάτιδά του που έπεσε θύμα bullying από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Πολάκης είχε έρθει για καβγά. Η συνεργάτης μου παρακολουθεί μονίμως τις επιτροπές και σημειώνει τις προτάσεις των βουλευτών και τις συζητάμε για να κάνουμε τη νομοτεχνική επεξεργασία. Με πήρε και μου είπε ότι ο κ. Πολάκης μπαινοβγαίνει και είναι έτοιμος για καβγά μήπως να έρθετε μην γίνει ξανά φασαρία. Δεν πήγα γιατί είχα δουλειά στο υπουργείο Υγείας με το θέμα με τους ιδιώτες γιατρούς. Ο Πολάκης μπαινόβγαινε σαν μαινόμενος ταύρος και με αναζητούσε. Είχε έρθει για καβγά και τελικά επιτέθηκε στην κυρία επειδή προφανώς στο πρόσωπό της είδε εμένα».