Γεωργιάδης προς Πολάκη: «Ντροπή σου, παίζεις με τον πόνο των ανθρώπων»

Γεωργιάδης προς Πολάκη: «Ντροπή σου, παίζεις με τον πόνο των ανθρώπων»

Ο υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε πως οι ανασφάλιστοι έχουν πρόσβαση στις Δημόσιες Δομές

Σφοδρή απάντηση απέστειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Παύλο Πολάκη το βράδυ της Δευτέρας 15/07 στις καταγγελίες του πως σταμάτησε η συνταγογράφηση φαρμάκων σε ανασφάλιστους πολίτες στα δημόσια νοσοκομεία.

Σε δημοσίευση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε πως έχει δεχτεί καταγγελίες από γιατρούς που αναφέρουν πως δεν μπορούν πλέον να γράψουν φάρμακα σε ανασφάλιστους σε δημόσιες δομές και αποκάλεσε τον υπουργό Υγείας «ψεύτη».

Έτσι ο κ. Γεωργιάδης με ανάρτηση του στην πλατφόρμα X απάντησε με σαρκαστικό τρόπο στον κ. Πολάκη τονίζοντας: «Ένα τεχνικό λάθος της ΗΔΙΚΑ ήταν που διορθώθηκε σε δύο περιπτώσεις». «Ντροπή σου, παίζεις με τον πόνο των ανθρώπων» κι διαβεβαίωσε πως οι ανασφάλιστοι μπορούν κανονικά να συνταγογραφήσουν φάρμακα.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

 

«Είναι εντυπωσιακό ότι ο άνθρωπος αυτός έχει χρηματίσει Δήμαρχος και Υπουργός. Ποια απόφαση αλλάξαμε «κύριε» @pavpol2222 βάσει της οποίας κόψαμε την συνταγογράφηση στους Ανασφαλίστους στις Δημόσιες Δομές; Πείτε μας το ΦΕΚ. Ένα τεχνικό λάθος της ΗΔΙΚΑ που διορθώθηκε σε δύο περιπτώσεις σήμερα έγινε αφορμή για αυτή την άθλια ανάρτηση! Ντροπή σου, παίζεις με τον πόνο των ανθρώπων. Να μην ανησυχούν οι Ανασφάλιστοι, έχουν κανονικά πρόσβαση στις Δημόσιες Δομές όπως την έλαβαν από την πρώτη μου θητεία το 2014!»