Βγήκε από τη φυλακή ο Φρέντι Μπελέρης – «Είμαι συγκινημένος και χαρούμενος»

Βγήκε από τη φυλακή ο Φρέντι Μπελέρης – «Είμαι συγκινημένος και χαρούμενος»

Ο εκλεγμένος με τη ΝΔ ευρωβουλευτής πήρε πενθήμερη άδεια προκειμένου να μεταβεί στο Στρασβούργο για την ορκωμοσία

Εκτός φυλακών του Αυλώνα μετά από 382 ημέρες βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Φρέντι Μπελέρης, ο οποίος πήρε άδεια, προκειμένου να μεταβεί στο Στρασβούργο για να ορκιστεί ευρωβουλευτής.

Τον κ. Μπελέρη υποδέχθηκε στην είσοδο των φυλακών η συζύγός του και συγγενείς. «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη όλους αυτούς τους μήνες… Είμαι συγκινημένος, χαρούμενος τα υπόλοιπα θα τα πούμε Αθήνα. Ευχαριστώ πολύ, ευχαριστώ για όλα» δήλωσε στους δημοσιογράφους και κατόπιν έφυγε από τις φυλακές με αυτοκίνητο της ελληνικής πρεσβείας. Στις 12:00 το μεσημέρι ο Φρέντι Μπελέρης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η Αθήνα είναι ενδιάμεσος σταθμός και από εκεί θα μεταβεί στο Στρασβούργο. Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Στρασβούργο, προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντα του ως ευρωβουλευτής κατά την εναρκτήρια ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και να συμμετάσχει στις ψηφοφορίες ανάδειξης Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Κομισιόν, σύμφωνα με πληροφορίες. Το προσεχές Σάββατο ο κ. Μπελέρης υποχρεούται να επιστρέψει στις αλβανικές φυλακές.