Θοδωρής Ζαγοράκης: Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση από το ΠΑΣΟΚ με χαρά

Θοδωρής Ζαγοράκης: Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση από το ΠΑΣΟΚ με χαρά

«Ξέρω τι άνθρωπος είναι ο Νίκος, τι πιστεύω έχει, ξέρω ότι είναι ένα καθαρό παιδί και έχει όραμα για την Ελλάδα»

Για την υποψηφιότητά του με το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου μίλησε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής, Θοδωρής Ζαγοράκης, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

«Όλοι έχουν το δικαίωμα να δοκιμαστούν και στην πολιτική και οπουδήποτε. Ο αθλητής είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει από πάρα πολλές καταστάσεις στη ζωή του, έχει μια αυτοπειθαρχία μέσα του, κάνει μία ζωή η οποία του δίνει πράγματα και αν όλα αυτά μπορέσει τα συγκροτήσει και τα μεταδώσει σωστά, νομίζω ότι θα έχει όφελος και η κοινωνία», τόνισε.

«Με τον Νίκο Ανδρουλάκη συνεργαστήκαμε αρκετά χρόνια στο Ευρωκοινοβούλιο, περάσαμε και δύσκολες καταστάσεις γιατί τα τελευταία χρόνια είχαμε αρκετά δυσάρεστα γεγονότα. Εκτός από τη φιλική σχέση που υπήρχε, υπήρχε και η δουλειά στη μέση. Αυτό είναι το βασικό στοιχείο γιατί ξέρει τι έκανα, ξέρω τι έκανε, ξέρω τι άνθρωπος είναι ο Νίκος, τι πιστεύω έχει, τι θέλει να προσφέρει στην πατρίδα, ξέρω ότι είναι ένα καθαρό παιδί και έχει όραμα για την Ελλάδα. Αποδέχτηκα αυτήν την τιμητική πρόταση με χαρά», συνέχισε.

«Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι είμαι καλά, είμαι χαρούμενος, βλέπω νέους ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά, που και αυτοί ακολουθούν το όραμα του ηγέτη που υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ και νομίζω ότι όταν είσαι σε ένα περιβάλλον και έχεις τη διάθεση να προσφέρεις, έχεις όρεξη να δουλέψεις, είναι σαν να είσαι σε μια ομάδα που ήθελες να είσαι, βρίσκεσαι εκεί και θέλεις να παράγεις. Από την στιγμή που υπάρχουν οι δυνάμεις, υπάρχουν τα θέλω, νομίζω ότι αυτό υπερκαλύπτει τα πάντα. Τώρα αν έπρεπε να ήμουν πριν ή μετά, νομίζω ότι πλέον στην πολιτική δεν υπάρχουν τείχη. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που έχω μάθει από μικρό παιδί να δουλεύω, μου αρέσει να προσφέρω», συμπλήρωσε.

 

Όπως είπε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, «το Ευρωκοινοβούλιο είναι σαν την Εθνική Ελλάδας, υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα της χώρας, ό,τι έχει να κάνει με οικονομία, εθνικά θέματα, οτιδήποτε άλλο και από την στιγμή που σου δίνεται η δυνατότητα να αναλάβεις 1 – 2 χαρτοφυλάκια, νομίζω ότι πρέπει να δίνεις όλο σου το είναι έτσι ώστε να πετύχεις κάποια πράγματα».

«Θα κάνω ό,τι έκανα πριν»

«Εγώ δεν το έχω παίξει ποτέ έξυπνος στη ζωή μου, να κάνω πράγματα τα οποία δεν μπορώ να υποστηρίξω. Αν και εφόσον πάνε όλα καλά, θα κάνω αυτό που έκανα και πριν. Νομίζω ότι είναι και ένα από τα πιο σοβαρά κομμάτια της κοινωνίας μας ό,τι έχει να κάνει με τη νεολαία, να μπορούμε να ωθήσουμε νέα παιδιά να ξεφύγουν από αυτό που έχει προκαλέσει, κατ’ εμέ, ο κορωνοϊός τα τελευταία χρόνια, να μπορέσουμε να κάνουμε ακόμα πιο άμεσο το πάντρεμα αθλητισμός – παιδεία, να φέρουμε στα σχολεία περισσότερη αθλητική δράση», επισήμανε.

«Έχουμε υποχρέωση, ειδικά οι άνθρωποι που έχουν πετύχει κάτι στη ζωή τους, να μπορούν να μεταδώσουν, ό,τι θετικό έχουν πάρει από τη ζωή, στα νέα παιδιά», ανέφερε ακόμη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής στην τοποθέτησή του.