Μητσοτάκης από Ηράκλειο: «Χρέος της κυβέρνησης να συνεργάζεται άψογα με την αυτοδιοίκηση»

Μητσοτάκης από Ηράκλειο: «Χρέος της κυβέρνησης να συνεργάζεται άψογα με την αυτοδιοίκηση»

Ο πρωθυπουργός ξεκινά από σήμερα περιοδεία στην Κρήτη για τις ευρωεκλογές

Τη δέσμευσή του για την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων που θα αλλάξουν την Κρήτη, επανέλαβε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την άφιξή του σήμερα Σάββατο 1 Ιουνίου στο Δημαρχείο Ηρακλείου, απαντώντας στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος, Αλέξης Καλοκαιρινός.

«Πολλά πράγματα γίνονται στην Κρήτη, σημαντικά και σπουδαία και αυτό μας δίνει μεγάλη χαρά», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος σύμφωνα με το cretalive.gr αναφέρθηκε στην συνεργασία τόσο με τον Δήμαρχο Ηρακλείου, όσο και με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη. «Χρέος της κυβέρνησης να συνεργάζεται άψογα με την αυτοδιοίκηση» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, που αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων - στην ανάπτυξη του Λιμανιού του Ηρακλείου, με αφορμή και την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, υπό τον ίδιο, στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου.

«Το Ηράκλειο είναι μια πόλη με μεγάλο δυναμισμό, αλλά πρέπει να οργανώσει τη δυναμική της», επεσήμανε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός. Μίλησε για πολύ καλή συνεργασία με τα υπουργεία, που δηλώνει -όπως είπε- «μια προοπτική η οποία ανοίγετε και εξελίσσετε».