Το «καυστικό» σχόλιο Παπανώτα σε Κασσελάκη: «Καλό παιδί για καμιά μπίρα σε μπαρ, για ηγέτης δεν κάνει»

Το «καυστικό» σχόλιο Παπανώτα σε Κασσελάκη: «Καλό παιδί για καμιά μπίρα σε μπαρ, για ηγέτης δεν κάνει»

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου

Εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπανώτας με απόφαση του ίσου του αρχηγού του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, στον απόηχο των αντιδράσεων που προκάλεσαν δηλώσεις του αναφορικά με την κακοποίηση γυναικών και την έμφυλη βία.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, φαίνεται πως άλλαξε γνώμη για τον Στέφανο Κασσελάκη, μετά την αποπομπή του και εξαπέλυσε πυρά εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω απάντησης σε σχόλιο follower στο Instagram. Απαντώντας σε σχόλιο follower στο Instagram, ο δημοσιογράφος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Καλό παιδί αλλά για καμιά μπύρα σε κάνα μπαράκι. Όχι για ηγέτης». 

Αναλυτικά η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα στο σχόλιο:

«Aλήθεια? Με έβγαλε εμένα ρατσιστή, ξεπερασμένο, μισιγυνη, και απαράδεκτο κσι μετά το...μετάνιωσε? Και αύριο σαν πρωθυπουργός θα μιλάει με Ερτογάν και ηγέτες μεγάλων δυνάμεων κι εμείς θα του έχουμε εμπιστοσύνη? Κι αν μπει μέσα η Μπεκατώρου και του πει "ή εγώ ή ο Ερτογάν " τι θα γίνει? Πόλεμος? Άσε ρε φίλε... Καλό παιδί αλλά για καμιά μπύρα σε κάνα μπαράκι. Όχι για ηγέτης...» έγραψε ο Δημήτρης Παπανώτας.