Αλέξης Γεωργούλης: Στις 8 Μαΐου ορίζεται εισηγητής στην αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου – Ποια τα επόμενα βήματα στην υπόθεση

Αλέξης Γεωργούλης: Στις 8 Μαΐου ορίζεται εισηγητής στην αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου – Ποια τα επόμενα βήματα στην υπόθεση

Στο προσκήνιο ξανά η συμπεριφορά του ευρωβουλευτή απέναντι στους συνεργάτες του

Στις 8 Μαΐου αναμένεται να οριστεί εισηγητής για την υπόθεση Γεωργούλη στην επιτροπή νομικών υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου, ενώ είναι πολύ πιθανό να αρχίσει η συζήτηση στις 30 Μαΐου.

Δηλαδή δεν πρόκειται υπάρξει συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση 24 και 25 Απριλίου, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Στις 30 Μαΐου είναι το πιο πιθανό ενδεχόμενο, ίσως όμως να πάει και τον Ιούνιο.

Μπορεί στην αρχή επίσης να καλέσουν τον ευρωβουλευτή κεκλεισμένων των θυρών. Το πρώτο βήμα όμως είναι να οριστεί ο εισηγητής και αυτό φαίνεται με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ότι θα γίνει στις 8 Μαΐου».

Πηγές από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην ΕΡΤ ξαναφέρνουν στο προσκήνιο τη συμπεριφορά του Αλέξη Γεωργούλη απέναντι στους συνεργάτες του.

Υπήρχαν πολλοί που έλεγαν ότι φαίνεται να έχει αλλάξει πάνω από πέντε συνεργάτες και αυτό που φέρεται να έλεγαν όταν έφευγαν αυτοί οι άνθρωποι είναι ότι «δεν αντέχουμε άλλο, δεν μπορούμε άλλο τη συμπεριφορά του».

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ, έκαναν λόγο για μπούλινγκ και προτιμούσαν να φύγουν, να προσπαθήσουν να βρουν μια άλλη δουλειά γιατί δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στην καθημερινότητα».

Η δικηγόρος του Αλέξη Γεωργούλη, Ολίβια Βένετ, επισημαίνει ότι ενώ τα γεγονότα και η καταγγελία χρονολογούνται από το 2020, είναι λυπηρό που μόλις τρία χρόνια αργότερα αυτή η καταγγελία δημοσιοποιείται ακριβώς λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές στην Ελλάδα.