Μητσοτάκης: «Οι ισχυρές ένοπλες δυναμεις θωρακίζουν την εθνική κυριαρχία»

Μητσοτάκης: «Οι ισχυρές ένοπλες δυναμεις θωρακίζουν την εθνική κυριαρχία»

Επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο – Τι είπε στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο επισκέφθηκε ο Kυριάκος Μητσοτάκης, συνοδεία της ηγεσίας του στρατού, ο οποίος νωρίτερα παρακολούθησε στον Σκαραμαγκά την εκπαίδευση των στελεχών των ειδικών επιχειρήσεων του πολεμικού ναυτικού.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στα στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων λέγοντας ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και ο ίδιος είναι αρωγοί στις προσπάθειές τους. «Εκφράζω ευγνωμοσύνη γι’ αυτό που κάνετε είδα στην εκπαίδευση σας και βλέπω ποσό σκληρά εκπαιδεύεστε» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Οι ισχυρές ένοπλες δυναμεις θωρακίζουν την εθνική κυριαρχία, προστατεύουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και αποτελούν αναγκαία προϋπόθεση ελευθερίας και ευημερίας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, ο οποίος συναντήθηκε με τους εννέα επίλεκτους μαθητές του σχολείου των υποβρύχιων καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού.

Μιλώντας στους βατραχάνθρωπους κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του επισημαίνοντας ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι αναγκαία προϋπόθεση ελευθερίας και ευημερίας».