ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Οικονόμου αποκάλυψε ότι η «αντικειμενική ευθύνη» Καραμανλή έχει ημερομηνία λήξης

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Οικονόμου αποκάλυψε ότι η «αντικειμενική ευθύνη» Καραμανλή έχει ημερομηνία λήξης

«Στημένες δηλώσεις, υποκριτικές συγγνώμες, ψεύτικες παραιτήσεις. Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με αφορμή δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου σήυμερα, ότι «από τη ΝΔ δεν υπάρχει πρόθεση να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές» ο παραιτηθείς για την τραγωδία των Τεμπών, Κώστας Αχ. Καραμανλής.

«Ο κος Οικονόμου αποκάλυψε σήμερα ότι η "αντικειμενική ευθύνη" Καραμανλή έχει ημερομηνία λήξης, αφού σε λίγες ημέρες θα είναι υποψήφιος στις εκλογές», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. «Στημένες δηλώσεις, υποκριτικές συγγνώμες, ψεύτικες παραιτήσεις. Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Νωρίτερα, ο Γιάννης Οικονόμου ερωτηθείς αν θα είναι ξανά υποψήφιος ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, απάντησε πως «παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας γενναία την πολιτική ευθύνη». «Από τη ΝΔ δεν υπάρχει πρόθεση να μην είναι υποψήφιος. Αλλού είναι τα ζητήματα για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια. Η ανάληψη της πολιτικής αντικειμενικής ευθύνης παρά το γεγονός ότι υπάρχει αλληλουχία γεγονότων και διαχρονικών παθογενιών, τιμά τον κ. Καραμανλή στο επίπεδο αυτό», συμπλήρωσε.